Outlook 2007 configureren voor het gebruik van uw e-mailaccount

Start Microsoft Office Outlook 2007 en klik op het menu extra en kies voor Accountinstellingen, u krijgt dan onderstaand venster te zien.

Outlook Express

Klik op Nieuw

Outlook Express

Kies voor Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP en klik op Volgende

Outlook Express

Vink het vakje serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren aan en klik op Volgende

Outlook Express

Kies voor Internet-e-mail en klik op Volgende

Outlook Express

Vul hier uw gegevens in en klik op volgende.

De instellingen zijn ingevuld. Klik op Voltooien om de gegevens op te slaan.

TWO-Communications is een onderdeel van TWO-Productions ®