Windows Mail configureren voor het gebruik van uw TWO-Communications e-mailaccount

Windows Mail

Vul bij "Weergegeven naam:" de naam waaronder u de mail wilt versturen.
Deze naam zal bij de ontvangende partij te zien zijn als afzender. Klik nu op "Volgende"

Windows Mail

Zet bij "E-mailadres:" het door u aangemaakte e-mailadres, klik op "Volgende":

Windows Mail

Kies bij "Type server voor inkomende e-mail:" POP3
Typ bij "Server voor inkomende e-mail (POP3 of IMAP):" mail.uwdomein.nl
(waarbij uwdomein.nl vervangen dient te worden voor het domein dat u bij TWO-Communications heeft geregistreerd)

Typ bij "Naam van de server voor uitgaande e-mail (SMTP)" de uitgaande mailhost van uw provider
(Bijvoorbeeld:
bent u klant bij UPC: smtp.upcmail.nl,
bent u klant bijOrange / Online klanten: smtp.online.nl
bent u klant bij Hetnet: mailhost.hetnet.nl)

Windows Mail

Typ bij "E-mailgebruikersnaam:" uw emailadres
(inclusief @uwdomeinnaam.nl, waarbij uwdomein.nl vervangen dient te worden voor het domein dat u bij TWO-Communications heeft geregistreerd)
Typ bij "Wachtwoord:" het wachtwoord dat u gekregen / gekozen heeft bij het aanvragen van het e-mailadres.

U kunt ervoor kiezen om het wachtwoord op de computer op te slaan.
Dit is niet aan te bevelen indien de computer die u gebruikt ook door onbekenden gebruikt wordt.

Windows Mail

De instellingen zijn ingevuld. Klik op Voltooien om de gegevens op te slaan.